zaczynam się zastanawiać nad Nokia CK-200, gdyż używam 2 telefonów...
[O2] Problem z podparciem lędźwiowym
Zwiń
X
-
[O2] Problem z podparciem lędźwiowym
Jeżeli można chciałbym odświeżyć temat dotyczący podparcia lędźwiowego, oraz pamięci fotela. Jak się nie mylę, to wraz z pamięcią ustawienia fotela powinny również działać samoczynne ustawienia lusterek pod konkretne ustawienie fotela dla jednego z trzech kierowców. Może ktoś biegły w elektronice II może podpowiedzieć który moduł odpowiada za powyższe. Byłbym bardzo wdzięczny za podanie ewentualnego numeru katalogowego. Zadaję takie pytanie, ponieważ kiedyś w ASO Śliwka w Katowicach stwierdzili, że w wydruku błędów pojawił się problem ze sterownikiem za to odpowiedzialnym. Oczywiście stwierdzili, że wydruku dać mi nie mogą. Liczę na Waszą wszechstronną wiedzę i ewentualną pomoc.
-
-
opbmarek, najprościej podłącz VAGa u któregoś z kolegów i będziesz wiedział
o ile mnie pamięć nie myli jest sterownik pamięci zamontowany pod fotelem i jeszcze jeden w drzwiach kierowcy
a w czym dokładnie leży problem?
nie pamięta ustawień?
może nie zaprogramowałeś auta pod kluczyk?
albo padł jeden z silniczków
ASO ma obowiązek użyczyć ci kopii wydruku na twoje życzenieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Posiadam oktawkę z pełną elektryką. Fotel kierowcy- wszystko działa oprócz podparcia lędźwiowego oraz pamięci ustawienia fotela. Jak ją kupiłem wszystko grało. Od pewnego czasu przełącznik góra -dół oraz przód - tył podparcia lędźwi z boku fotela - słychać załączanie styków, ale niestety silniczki się nie ruszają. Przyciski pamięci fotela w ogóle nie reagują. W instrukcji czytałem, że powinno być słychać brzęczek po zapamiętaniu ustawień, a tu nic.
Komentarz
-
-
opbmarek, a może po prostu wtyczka ci sie wypięła?
zobacz pod fotel i sprawdź mocowanie wtyczek
no i podłącz VAGa żeby dokładnie było wiadomo jakie są błędy
Zamieszczone przez opbmarekpowinno być słychać brzęczek po zapamiętaniu ustawieńprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz